Челник Olight Array 2 600lm.

List price: 170,00 лв
159,00 лв

Челник Olight Array 2 600lm.

Array 2 е универсален, лек и компактен, функционален челник . Разполага с три нива на сила на  светлината и SOS. Специалният дизайн с два CW диода и оригинална оптика осигуряват хомогенна светлина. Захранван е от акумулаторната батерия с капацитет 1600 mAh, която осигурява максимум 600 лумена с време на работа до 8,5 часа. За да го управлявате, използвайте интуитивния превключвател . Той запаметява
настройката, която сте използвали преди. Наклонът на рефлектора е регулируем в рамките на на 60 градуса. С дизайн на батерията, за удобно и балансирано за носене на главата. Червен индикатор е вграден на батерийният пакет, за да  дава визуален сигнал на тези зад вас. Array 2 предлага всички функции, от които се нуждаете втъмното с възможност за  използване със свободни ръце.

Характеристики:

Прожектор 100-250-600лумена светлина и SOS. Функцията за памет позволява бърз достъп до използваната преди това настройка (с изключение на SOS режим).
С USB-C акумулаторна батерия от 1600 mAh, той осигурява до 600 лумена и максимално време на работа от 8,5 часа.
Превключете режимите и яркостта, като използвате страничния превключвател.
Светлината може да се наклони на 60 градуса, за да се насочи точно там, където ви е необходима.
Еластична и устойчива на изпотяване лента за глава за удобно носене през целия ден и отделно поставена батерия за баланс на теглото, което е едва 109g.
Червен индикатор на батерията привлича вниманието на пешеходците и шофьорите. В комплект с USB кабел за зареждане.

2г. Гаранция.