Фенер Olight i3T Plus 250lm. Син

List price: 0,00 лв
79,00 лв

Фенер Olight i3T Plus 250lm. Син - лимитирана серия.

i3T Plus е тънък всекидневен-EDC фенер, захранван от две батерии 1,5V AAA, които са в комплект. Неговият високопроизводителен светодиод, съчетан с PMMA оптика, дава мек и балансиран лъч с режими 250 или 15 лумена. Със захранване от две батерии за разлика от една при Olight i3T, времето на работа е увеличено до 28 часа. Тънкият и лек дизайн е идеален за  употреба, като накатката на корпуса спомага против приплъзване. Позволява лесно да го държане с три пръста и да използване за инспектиране на тесни пространства. Фенерчето също така разполага с двупостранна джобна щипка, която може лесно да се закопчае върху джоб или ремък за раница. Мощен, стилен, с размери на химикалка и с удължено време на работа, i3T Plus е страхотна всекидневна-EDC светлина за справянето с ежедневни задачи.

Характеристики:

Полезен източник на светлина: Осигурява висока мощност от 250 лумена и ниска мощност от 15 лумена, идеална за ежедневни задачи.
Удължено време на работа: Захранва се от две широко-разпространени и достъпни AAA батерии, като работи до 28 часа при режим 15 лумена.
Тънко тяло: Тънко тяло от алуминиева сплав с нехлъзгаща се накатка. Можете лесно да го държите с три пръста и да го използвате за инспектиране на тесни пространства.
Плавна работа: Неплъзгащият се заден бутон за управление бързо включва/изключва светлината или превключва режимите.
Множество опции за носене: С двустранната джобна щипка с отвор за ремък, можете да го закопчаете сигурно или да го закачите около китката си.

 

Коментари

HYDRA - крупнейшая в России торговая сеть.
Высокая скорость, анонимность и обход блокировок.
Зеркала:
hydraruzxpnew4af union: https://hydraruzspsnew4af.com
hydraruzxpnew4af: https://xn--hdraruxzpnew4af-n35h.com
гидра: https://xn--hdraruxzpnew4af-n35h.com
гидра официальный: https://hydraruzspsnew4af.com
гидра купить: https://hydraruszsxpnew4af.xyz

<a href=https://hydraruzspsnew4af.com>гидра адрес</a>