Интересно и относно здравината на фенерите OLIGHT.

http://www.bglov.com/forum/index.php?showtopic=25089&st=380&gopid=990507&#entry990507

Здравейте!
Искам да споделя възхищението си от изключителното качество на фенерите “Olight”, които ползвам повече от пет години! Това са моделите “S2 BATON” и “M2 Warior”.
Преди близо година и половина загубих първия. Това се случи за втори път, след като на един патичарски лов беше ми изпаднал от джоба в снега край реката и го намерих две седмици по-късно, затъпкан в калта.
Беше ме много яд, защото ми харесва неговият компактен размер и е част от екипировката при ежедневните вечерни разходки на кучето.
До онзи ден…., когато случайно го открих … в барабана на пералнята!!! Магнитната му капачка се беше залепила силно за стената на барабана по такъв начин, че дори при центрофугиране фенерчето не е помръднало и е останало незабележимо.
Но най-голямата изненада бе, че като натиснах бутона фенерчето светна!!! Направо не можах да повярвам….
Вероятно под влияние на високата температура и перилните препарати, гуменото уплътнение не издържа и се скъса като отвих магнитната капачка. Но нито капчица влага не беше попаднала във вътрешността на фенерчето! Другата щета, която възникна в резултат на този дълъг престой в агресивна среда, е че щипката за колана се счупи, при опита да я сваля от корпуса на фенерчето.
Та в тази връзка се интересувам, мога ли да си поръчам и да закупя от официалния вносител ново гумено уплътнение и щипка за модела “S2 BATON”?

Поздрави!