Лампа-маркер Olight Gober Safety Light - черна

List price: 40,00 лв
36,00 лв

Безопасността е на първо място, когато сте навън. С предпазната лампа GOBER ще гарантирате, че вие и вашият домашен любимец сте по-видими в тъмното.
Тази компактна лампа за безопасност предлага избор от четири различни цвята светлина (червено, зелено, синьо и бяло) и четири светлинни режима с 4 лумена. Вие можете да решите дали
светлината остава включена или да мига с помощта на обикновен бутон. Вградена презареждаема батерия с 28 часа максимално време на работа и удобно, бързо USB-C презареждане за около 1,5 часа. Благодарение на щипката можете да използвате светлината, за да направете себе си по-видими, като просто го закачите за раницата или колана си. Разбира се, можете също да прикрепите светлината, към колан или нашийник, за да улесните намирането на вашите домашни любимци в тъмното. Лекото тяло е с дължина около 1,5 инча и тежи само 16 грама, около 0,5 унции. Фината изработка и материали правят GOBER IPX4 водоустойчив и способен да работи при всякакво време с висока производителност.

● 3 високоефективни светодиода, 4 различни цветови настройки.
● Вградена презареждаема литиево-йонна батерия с 28 часа максимално време на работа.
● Просто управление с един ключ за работа с една ръка.
● Изключително лек дизайн за изключителна преносимост.
● Лесно се закрепва към всяко оборудване на системата MOLLE с помощта на щипката за раница.
● Може да се използва като предпазна светлина или сигнална светлина, подходяща за туризъм, бягане, разходка на кучета и др.
● USB-C порт за зареждане за бързо зареждане.
● Водоустойчив клас IPX4.