Мултифункционална чанта за инструменти Olight Exploit OD Green

List price: 139,00 лв
119,00 лв

Мултифункционалната чанта за инструменти с дължина 730 mm и ширина 384 mm . Предлага място за повече от 30 джобни ножа, фенерчета или малки инструменти. 

● Универсална чанта за ножове: Чантата може да съхранява вашата колекция от джобни ножове, фенерчета, EDC монети,  пачове и т.н., както и да носите колекцията си с вас. В долната част е предвиден по-малък EDC органайзер, който може да се използва и носи отделно. В комплект с колекционерски пач.

● Двуслойни джобове: Двуслойните отделения ви позволяват да съхранявате джобни ножове OKNIFE в основния джоб и да показвате съответните колекционерски EDC монети във външния прозрачен PVD джоб.

● Разтегливи примки: Еластичните примки са идеални за окачване на чантата на стената и завързват чантата за ножове, когато са навити, за да предотвратят падането на предмети.

● Висококачествени материали: Боядисаният с катион полиестер в OD Green предлага висока устойчивост на надраскване, издръжливост и водоустойчивост. Вътрешността на чантата е изработена от мека материя Velboa, която предпазва вашите вещи от надраскване.