Нож Oknife Borzoi D2

List price: 0,00 лв
145,00 лв

Borzoi е елегантен, джентълменски, джобен нож, предназначен да бъде практичен и дискретен в ежедневието. Той разполага с изключително гъвкаво 77,3 mm D2 стоманено острие drop point с покритие със stonewash покритие, което предлага отлично задържане на ръба и висока устойчивост. Острието работи на осeва система с ниско триене, със сачмени лагери, може лесно да се отвори с фронт-флипера и сигурно заключва със здрав линер лок.  Дръжката има текстурирана скала G10 за оптимален комфорт от едната страна и ключалка на рамката от неръждаема стомана от другата страна. Накатката на гърба на острието осигурява допълнително сцепление. С тънкия си дизайн, щипката за джоб за дълбоко носене и ниското тегло от 73,2 g, Borzoi изчезва в джоба на костюма или дънките и може лесно да се носи навсякъде.


Острие, изработено от стомана D2 с покритие stonewash: Стоманата D2 предлага отлично задържане на ръба и висока устойчивост. Повърхността с покритие Stonewash помага да се скрият драскотини и пръстови отпечатъци.
Добър захват: Ергономично проектираната дръжка, изработена от G10 и неръждаема стомана, е стилна и предлага добър захват. Накатката на гърба на острието позволява пълен контрол с контролирано рязане.
Лесно отваряне: Благодарение на сачмени лагери с ниско триене, острието може да се отвори лесно с фронт флипера. Здравата ключалка линер лок, изработена от неръждаема стомана, осигурява стабилно заключване.
Лесен за транспортиране: Щипката за джоб за дълбоко носене и тънкият и лек дизайн го правят особено лесен за транспортиране.
Практично острие Droppoint: Плоско скосеното острие Droppoint е идеално за отваряне на пакети и писма, белене на ябълки и други ежедневни задачи.