Нож Oknife Chital D2

List price: 0,00 лв
129,00 лв

Нож Oknife Chital D2

Oknife Chital е издръжлив и здрав сгъваем джобен нож, създаден за ежедневни задачи. Той разполага с 3,2 инча (81,3 мм) острие от стомана D2 с титаниево покритие, което има отлично задържане на режещия ръб и повишена устойчивост на корозия. Острието се отваря плавно с помоща на флипер. Система с лагери с ниско триене, позволява на потребителите лесно отваряне и заключване на острието. Чирените на ръкохватката с матрична текстура се чувстват удобно в ръка и предлагат повече сцепление. Система с лагери с ниско триене, позволява на потребителите лесно отваряне и заключване на острието. С  джобен клипс за дълбоко носене, който позволява ножа да остане незабелязан в джоба ви. Здравата дръжка е ергономична и с идеална текстура за удобен и здрав захват. Вътре в дръжката има здрава ключалка линер лок със стабилно заключване. С плоско скосено острие, Oknife Chital е чудесен за пробиване, рязане, обелване и др. Отговаря на изискванията за акредитация на BSCI и ISO 14000 и на стандартите за безопасност на храните FDA. В комплект с калъфче за съхранение и кърпичка за почистване. Всеки нож е с гравиран индивидуален сериен номер и гаранция за качество.

Характеристики:

Острие D2 с титаново покритие: Отлично задържане на ръбовете и здравина, както и подобрена устойчивост на корозия.
Плавно действие: Система с лагери с ниско триене, позволява на потребителите лесно отваряне и заключване на острието.
G10 дръжка: Оформена, матрична дръжка G10 предлага удобен и здрав захват.
Прецизен контрол: Накатката на гърба на острието позволява отличен контрол при рязане.
Компактни размери: С=дължина от 4,35 инча (110,5 мм) и щипка за джобове за дълбоко носене.
Страхотна изработка: Центрирано острие; без груби ръбове на дръжката; висококачествената джобна щипка го държи здраво в джоба ви.
Универсално острие Clip Point: Дизайнът на острието с плоско шлифоване е чудесен за пробиване, рязане, дялкане и детайлна работа. Острието е закалено на 58-60HRC.

Размери:
Тегло: 92 g
Обща дължина: 191.8 mm
Дължина на острието: 81.3 mm
Дължина на ръкохватката: 110.5 mm
Дебелина на острието: 3 mm
 
В комплект:
Нож CHITAL x 1
Калъфче за съхранение x 1
Кърпичка за почистване x 1
Инструкция x 1
 
Използвани материали:
Острие D2 Steel
Чирени на ръкохватката G10
Лайнери 3Cr13 Stainless Steel
Клипс 3Cr13 Stainless Steel