Нож Oknife Gaur D2 - beige

List price: 0,00 лв
165,00 лв

Нож Oknife Gaur D2 - beige (paper micarta)

Gaur е здрав джобен нож с острие в стил "сатър". Неговото D2 острие с покритие stonewash предлага отлично задържане на ръба и добра устойчивост. Острието работи на осeва система с ниско триене, със сачмени лагери, може лесно да се отвори с флипера и е сигурно заключва със здрав линер лок. Текстурираната дръжка от paper micarta е ергономично проектирана за удобен и сигурен захват, а голямата предна вдлъбнатина за пръстите и вдлъбнатините осигуряват функционален захват за прецизно рязане. Със своето широко, модифицирано острие sheepfoots и щипка за джоб, гаурът е перфектен за приготвяне на храна на закрито и на открито и други полезни задачи като рязане, кълцане и др.

Острие, изработено от стомана D2 с покритие stonewash: Стоманата D2 предлага отлично задържане на ръба и висока устойчивост. Повърхността с покритие Stonewash помага да се скрият драскотини и пръстови отпечатъци.
Добър захват: Ергономично проектираната дръжка от микарта осигурява удобно и сигурно захващане. Голямата предна вдлъбнатина за пръстите и вдлъбнатините улесняват контролираното рязане.
Плавно действие: сачменият лагер с ниско триене гарантира, че острието може лесно да се отвори с перката. Здравото заключване осигурява безопасно използване.
Широко модифицирано sheepfoots: Модифицираното острие е страхотно за нарязване, кълцане, белене на всичко - от плодове и зеленчуци до риба, месо и колбаси.
Удобен дизайн: Със затворена дължина от 129 mm и практичната щипка за джоба, джобният нож е лесен за носене.