Olight Array 2S 1000lm. - оранжев

List price: 0,00 лв
210,00 лв

Olight Array 2S 1000lm. - оранжев. Лимитирана серия.

Array 2S е универсален челник с първокласни функции. Разполага с прожектор (къса светлина) + прожектор(къса+дълга светлина), прожектор с червена светлина и SOS. Захранван е от акумулаторната батерия с капацитет 2600 mAh, която осигурява максимум 1000 лумена с време на работа до 30 часа ( в икономичен режим). За да го управлявате, използвайте страничния превключвател или просто махайте с ръка пред главата (вградена уейв функция) . Той запаметява
настройката, която сте използвали преди. Наклонът на рефлектора е регулируем в рамките на на 60 градуса. С дизайн на батерията, за удобно и балансирано за носене на главата. Червен индикатор е вграден на батерийният пакет, за да  дава визуален сигнал на тези зад вас. Array 2S предлага всички функции, от които се нуждаете втъмното с възможност за  използване със свободни ръце.

Характеристики:

Flood+spot light, прожектор,  червена светлина и SOS, осигуряващи общо 10 различни настройки. Функцията за памет позволява бърз достъп до използваната преди това настройка (с изключение на SOS режим).
С USB-C акумулаторна батерия от 2600 mAh, той осигурява до 1000 лумена и максимално време на работа от 30 часа.
Превключете режимите и яркостта, като използвате страничния превключвател или просто махнете с ръка.
Светлината може да се наклони на 60 градуса, за да се насочи точно там, където ви е необходима.
Еластична и устойчива на изпотяване лента за глава за удобно носене през целия ден и отделно поставена батерия за баланс на теглото, което е едва 131g.
Червен индикатор на батерията привлича вниманието на пешеходците и шофьорите.