Olight H05 Lite 45lm. - Син

List price: 0,00 лв
0,00 лв

Челник Olight H05 Lite 45lm. 

H05 Lite е компактен и богат на функции. Захранването е от 2бр. обикновени алкални 1,5V ААА батерии, които са в комплект. Рефлекторът е специално разработената леща против отблясъци с мек лъч за защита зрението ви, докато се справяте с важни задачи. Стилният външен вид е пълен с енергия и жизненост. Големият горен бутон улеснява превключването между бяла светлина, червена светлина и други настройки. Рефлекторът може да се накланя до 45 градуса, за да осигури удобен зрителен ъгъл. Супер лек и компактен -дори няма да забележите, че го носите! Найлоновата еластична каишка го прави удобен и безопасен за носене, и може лесно да се регулира за различни размери на главата. Лесна и бърза смяна на батериите.  Лек, прост и жизнен, фарът е идеалният ви спътник за четене, джогинг, ходене, къмпинг, и много повече.

Характеристики:

Безопасен за очите лъч: С леща против отблясъци защитава зрението ви, докато се използва в тъмна среда.
Модерен външен вид: Този стилен дизайн символизира младостта и жизнеността, пропити с духа на
оптимизъм. Носете го с гордост, докато четете, къмпинг, джогинг, ходене, езда и т.н.
Лесна работа: Натиснете два пъти горния бутон, за да превключите между бяла и червена светлина; едно натискане, за да превключвате между настройки на светлината (висока/средна/ниска) или червена светлина (постоянно включено/мигащо).
Найлонова еластична каишка: Със своята гъвкава и еластична каишка този фар е супер удобен за носене и може да се регулира перфектно по размера на главата ви.
Регулируем на 45°: Фарът се накланя до 45°, което ви позволява да фокусирате светлината, където имате нужда, без да напрягате врата си.
Компактен и лек: Само 2,30x1,44x1,33 инча (само фар) и 2,35 унции (включително лента за глава). С толкова малък размер и тегло, няма да почувствате умора след продължителна употреба.
В комплект с ключ за отделението за батерии: Отделението за батерии може да се отвори с включения ключ, без да се притеснявате, че може да се отвори случайно.