Olight Marauder II 14 000lm.

List price: 0,00 лв
770,00 лв

Olight Marauder II 14 000lm.

Marauder 2 е подобрена версия на X7R Marauder. В центъра на рефлектора е добавен голям светодиод
активиращ 800-метров, концентриран далекобоен лъч, както и 12 малки светодиода способни да дадат до 14 000 лумена широк лъч.

Фенерът има два бутона за управление. Превключвателят в средата е за бързо превключване между концентрира, далекобоен лъч, или широк лъч. 

Горният въртящ се бутон е за включване, изключване на фенера, както и за плавно, интуитивно усилване на светлината. Бутонът е заобиколен от индикатори, които показват нивото на яркост, нивото на батерията и състоянието на зареждане. Фенерчето разполага с термодатчик, сензор за близост и охлаждащи ребра на рефлектора.


Захранването е от вградена 54Wh акумулаторна батерия за дълго време на работа и може да служи, като захранваща банка за зареждане на други цифрови устройства. Неговият подобрен USB-C порт за зареждане позволява бързо зареждане 30W и обратно зареждане до 30W. Това позволява пълно зареждане на батерията за едва 2 ч.30 мин. Входът е влаго и прахо защитен. 

Могъщ като звяр и достатъчно малък, за да се побере в едната ръка, Marauder 2 е чудесна помощ за търсачи, спасители, рейнджъри, ловци и любители на открито.  Корпусът е гумиран за по удобно захващане. Разполага и с възможност за прикрепяне на връзката за носене, която е в комплект. Фенерът е снабден с иновативна система за температурен контрол в реално време, която предпазва светодиодите и електрониката от прегряване. Специален сензор е вграден в предната част на рефлектора. При прекалена близост (няколко сантиметра) намалява автоматично силата на светлината до безопасни граници. 

Тялото е изработено от авиационен алуминий AL6061-T6 с Mil Spec тип III твърдо анодно покритие и водоустойчивост IPX8. Короната на рефлектора и бутона за включване са стоманени. Размерите на фенера са 140mm X 79 mm X 53mm и тегло 750g.

В комплект: фенер Olight (с вградени батерии),  зарядно устройство за 220V, USB C (C2C) кабел с дължина 80см, книжка с инструкции, връзка за носене.