Olight Marauder Mini 7000lm.

List price: 450,00 лв
439,00 лв

Marauder mini е миниатюрна версия на серията фенерчета Marauder на Olight. Това е мощен акумулаторен двулъчев LED фенер в комбинация с "къси" светлини с широко осветяване, така и с концентриран, далекобоен лъч. Следвайки дизайна на лещите на Marauder 2 е съставен от 9 светодиода около центъра, със седем нива на яркост, които осигуряват 200-7000 лумена. В центъра е добавен голям кръгъл светодиод, осигуряващ 600-метра далекобоен лъч на прожектора.


Три RGB (червен, зелен и син) цветни светодиода са равномерно разпределени около събирателната леща, което прави фенерът подходящ за използване във всяка ситуация. Превключвателят в средата на тялото позволява бърз достъп за избор на прожектор (къси светлини) или далекобоен прожектор, докато горният въртящ се интуитивен  бутон е за регулиране на
нивата на яркост. Около превключвателя с въртящо се копче има индикатори, които показват нивото на яркост, нивото на батерията и трите цветни режима с  RGB светлини. Фенерът разполага с термаленсензор, който автоматично намалява светлината, за да осигури температура на корпуса под 50 градуса при продължителна употреба с висока мощност. Захранван от персонализирана акумулаторна литиева батерия 24Wh 32650, дава продължително време на работа и е съвместим с магнитния кабел за зареждане MCC3 на Olight. Обвито с 270-градусов силикон, повърхността на тялото на фенерчето осигурява по-удобен и стабилен захват. Скритият дизайн на отвора за връзка спомага лесното съхранение, носене и ежедневно използване. В комплект с кобур за носене на колана. С по-малък размер, но мощен, като звяр, Marauder mini е верен помощник при търсене и спасяване, лов и всякакви дейности на открито.

Характеристики:

Малък по размер, но мощен: С по-малък размер от фенерчетата от предишната серия Marauder, но с пълна мощност и функционалност.
Двоен лъч с широка свелтлина и концентриран лъч по избор: Включва 600-метра далекобоен кръгъл прожекторен лъч от централния светодиод и 7000 лумена прожекторен широк лъч от 9 светодиода.
Равномерно разпределени цветни RGB светодиоди: Три RGB цветни светодиода, равномерно разпределени около събирателната леща, е подходящ за употреба във всяка ситуация.
Удобен превключвател за работа и превключвател с 3D въртящ се бутон: Лесен избор на прожектор или далекобоен прожектор. Интуитивен превключвател с въртящо се копче за активиране на светлината и избор на 7 нива на мощност. (Забележка: Завъртете копчето бързо над 90 градуса, за отключване на фенера)
Най-безопасният в своя клас: Вграден термо сензор и охлаждащи ребра за осигуряване на безопасност в случай на прегряване и запушване пред рефлектора.
Голям капацитет на батерията: Персонализирана акумулаторна литиева батерия 24Wh 32650 осигурява удължено време на работа. Сега съвместим с MCC3 магнитен кабел за зареждане на Olight.
Естетична и издръжлива повърхност: Силиконова повърхност и прибран дизайн на отвора за връзка подобряват използването и ежедневната употреба.
Водоустойчив клас IPX8 и е устойчив на удар от 1,5 метра.