Olight Oclip 300lm.

List price: 75,00 лв
69,90 лв

Oclip е компактна и многофункционална EDC светлина с щипка, която позволява на потребителите да я закопчават, окачват или прикрепят с магнита, към железни предмети.
Фенерчето е с обширни сценарии за приложение, включително туризъм, светлина за снимки, колоездене, четене и  за безопасност. Оборудвана с издръжлива скоба със силна пружина, сигурявайки по-стабилен захват, способен да се захваща върху по-дебели предмети. Продуктът има максимална яркост до 300 лумена и поддържа зареждане тип C. Също така разполага с функция за предупреждение с червена светлина (постоянна и мигаща), за да гарантира безопасността на потребителя при колоездене.

Характеристики:

● Два източника на светлина: бяла светлина за ежедневна употреба и червена светлина за нощно виждане. Режим на маяк в бяла светлина и режимът на мигане в червено гарантира, че потребителите остават видими в критични моменти.
● Множество начини за носене: Универсалната щипка позволява на потребителите да закачат или прикрепят магнитно светлината към железни предмети. Има обширни сценарии на приложение, като туризъм, осигуряване на светлина за снимки, колоездене, четене и предупреждения за безопасност.
● Издръжлива скоба: Издръжливата скоба е преминала 10 000 циклични теста, преодолявайки откритите недостатъци на умората на метала и деформацията при традиционните задни клипове. Осигурява по-стабилен захват и може да захваща предмети с дебелина до 14 mm.
● Лек и компактен: Тегло: 1,05 oz / 30 g; Дължина: 1,90 инча / 48,5 мм; Ширина: 0,82 инча / 21 мм.