Olight Seeker 2 Pro 3200lm

List price: 0,00 лв
329,00 лв

Olight Seeker 2 Pro 3200lm

Универсален, презареждаем фенер с максимална мощност 3200lm и максимално време на работа 50 часа. Снабден с 3 броя светодиоди CREE XP-L W2 с далекобойност до 250m. Тир оптиката на модела е подходяща за осветяване на близки и средни дистанции.

Вградената литиево йонна батерия тип 21700 3,6V е с капацитет 5000mAh, се презарежда директно с помоща на USB магнитно зарядно MCC1AL 5v 1A, което е в комплект с уреда. Зарядното е съвместимо и с други модели (S, M, H - серии). В комплект е предвидена и специална, зарядна, магнитна L-Dock стойка (продава се и отделно https://olight.bg/zaryadno-olight-l-dock-mcc1al ). Тя мое да бъде прикрепена, към стена или в автомобил. По този начин фенерът може да бъде зареждан директно, докато е на стойката. Също така може да служи за нощна лампа, дежурно осветление и др.

От двете страни на бутона за управление, са разположени светлинен индикатор за режимите на светене и индикатор на заряда на батерията . Тялото е от авиационен алуминий с тип III твърдо анодно покритие и силиконови ергономични елементи за по -добър захват. Водоустойчивост до 2м. под вода.  

5 години гаранция!

В комплект с уреда:

Магнитно зарядно с дълъг кабел 1,2m и USB интерфейс. В комплект с 2 лепящи се крепежа за стена.

L-Dock стойка за зареждане с 2бр. дюбели и 3М лепенка.

Кърпичка за почистане.

Инструкция за ползване.

5000mAh 21700 Battery ( customized )

Кобур за носене (Mole съвместим).