Olight Warrior X 3 2500lm.

List price: 329,00 лв
305,00 лв

Warrior X 3 е подобрена версия на Warrior X Pro и е зареден със страхотни тактически функции. Максималната му мощност е
увеличена с 400 лумена (до 2500 лумена) и максималната далекобойност на лъча достига до 560 метра. Подобно на своя предшественик, той има двустепенен заден тактически бутон за достъп до висока/ниска мощност, моментално или постоянно задействане. За използване с оръжие е предвиден  нов магнитен дистанционен превключвател с двоен бутон с възможност за заключване, който се предлага отделно. 
Захранването е от къстъмизирана литиево-йонна батерия 5000mAh 21700. Презареждането е, чрез кабела за зареждане MCC3 .
Warrior X 3 е модернизиран с 3 циркониеви перли, вградени в ударната корона, които помагат да се счупи стъкло при спешен случай. Включеният Warrior Ring и силиконов пръстен, осигуряват по-добър контрол на фенерчето по време на стрес. Когато нивото на заряд на батерията е ниско, корпусът безшумно вибрира, за да ви напомни да заредите батерията. 
Здравият корпус от алуминиева сплав от аерокосмически клас е с противоплъзгаща се накатка, водоустойчивост IPX8 и удароустойчивост - падане от 2 метра. Със своята далекобойност, мощност и тактически функционалности, Warrior X 3 е идеален фенер за лов, полицейска работа, спасителни операции.