Пистолетен фенер Olight PL Turbo Valkyrie 800lm.

List price: 240,00 лв
209,00 лв

PL Turbo Valkyrie (или PL Turbo) е сигурен и удобен оръжеен фенер с максимална мощност от 800
лумена и далекобойност до 515 метра. Той има концентриран лъч с много голям интензитет от 66300 кандела, но и странична подсветка, което ви позволява да лесно наблюдава както далечната, така и близката околност. Благодарение на плъзгащия се блок в неговата релсова скоба, PL Turbo пасва на широка гама оръжия с релса Picatinny (MIL-STD-1913) или релса GLOCK. Крепежът на релсата
с винтов заключващ механизъм осигурява сигурна и надеждна инсталация. Интуитивните двустранни превключватели позволяват бързо активиране на Strobe и моментално управление с един пръст на Momentary и Constant on. 
Захранването е от две батерии CR123A, които са в комплект. Алуминиевият корпус е твърдо анодизиран за надраскване и устойчивост на корозия. Здрав, мощен и надежден. Подходящ за самозащита, охранителна и полицейски нужди.

Характеристики:

Максимална мощност: 800 лумена; максимална далекобойност: 515 метра; максимален интензитет (кандела): 66300.
Лъч, който ви позволява лесно да наблюдавате както далеч, така и наблизо заобикалящата среда.
Дизайн с едно ниво на яркост за лесна работа.
Релсова скоба с плъзгащ се блок и винтов заключващ механизъм за сигурно закрепване, 3 настройки с релса Picatinny (MIL-STD-1913) или релса GLOCK.
Интуитивно, двустранно превключване с двоен тактически превключвател за активиране на постоянно включване, моментно включване и светлинен сигнал (Strobe).
Изработен от издръжлив анодизиран алуминий с устойчива на удари закалена стъклена леща за превъзходна здравина.