Seeker 3 Pro 4200lm.

List price: 0,00 лв
329,00 лв

Seeker 3 Pro е ултра-ярко фенерче, чудесно за дейности на открито. Неговите 4 високопроизводителни студени бели светодиода могат да се похвалят с невероятна максимална мощност от 4200 лумена и 250 метра разстояние на лъча. Новият превключвател с въртящо се копче на главата позволява плавно регулиране на нивата на яркост. Около въртящото се копче има индикатори, които показват нивата на яркостта и батерията в реално време. Вградените сензори за близост и температура поддържат безопасни нива на светлината и близките обекти при по-високи настройки.  Seeker 3 Pro е по-мощен, много по-ярък и пълен с нови усъвършенствания, които го правят един от най-добрите и добре проектирани джобни светлини.

Характеристики:

Максимална мощност от 4200 лумена31% по-висока от Seeker 2 Pro.
Натиснете или завъртете силно интегрирания въртящ се превключвател за бърз достъп до различни нива на мощност. Индикатори за  нивата на батерията и яркостта.
Вградени термични сензори и сензори за близост за защита от прегряване.
Стилната дерматоглифна силиконова обвивка с канали за пръсти за сигуррен захват.
Персонализираната батерия от 5000 mAh удължава максималното време на работа до 15 дни.
Магнитният кабел за зареждане MCC3 позволява до 2A заряден ток. Бързо и просто.
Автоматично се заключва след 30 секунди без работа. Завъртете превключвателя на копчето на 90 градуса, за да го отключите.

В комплект с калъфче за носене.

5 Години гаранция.

Oпционни аксесоари:

Може да се закупи допълнително и специална, зарядна, магнитна L-Dock стойка ( https://shop.olight.bg/zaryadno-olight-l-dock-mcc1al). Тя мое да бъде прикрепена, към стена или в автомобил. По този начин фенерът може да бъде зареждан директно, докато е на стойката. Също така може да служи за нощна лампа, дежурно осветление и др. 

Щипка за носене: https://shop.olight.bg/shchipka-za-fener-olight-seeker-2-seeker-2-pro

Дифузер: https://shop.olight.bg/difuzer-za-feneri-olight-seekerwarrior-x