Туристически хамак Olife Sunbreeze L - двоен

List price: 0,00 лв
0,00 лв

 

 

 

 

 

Хамаците от серията Sunbreeze са екологични, леки и лесни за поставяне, независимо къде е следващото ви приключение. Корпусът на този хамак е изработен от мека 210T 100% рециклирана найлонова тъкан, произведена от пластмасови отпадъци събрани от океана, което допринася за устойчивостта, без да прави компромис с комфорта и качеството. Отличаващ се с много леко тегло и удобен за пътуване размер, този компактен хамак може да се използва навсякъде - от пътеки или къмпинги до местни паркове или дори задния ви двор. Всеки хамак включва ремъци и здрави карабинери, което го прави бърз и лесен за поставяне или прибиране. Вграденият джоб за вещи съхранява удобно хамака и всички аксесоари. Устойчивата на разкъсване найлоновата тъкан, конструкцията с троен шев и здравите алуминиеви карабинери 7075 осигуряват изключителна здравина и дълготрайна издръжливост.

 Платът, който използваме за тялото на хамака, е 210T 100% рециклиран найлон, който е направен от пластмасови отпадъци от океана, напр. бутилки за безалкохолни напитки. Материята е мека, дишаща и бързосъхнеща.

С тегло от само 28,9 oz (двойни), включително аксесоарите, тези комплекти хамак са достатъчно леки, за да ги носите навсякъде. Целият комплект се опакова лесно в интегрираната чанта, която се компресира до удобни за пътуване размери.

Предлага се в комплект с всичко необходимо за идеалното закачане: ремъци и карабинери. Каишките с висока якост са с дължина 10 фута и ширина 0,98 инча и имат 17 бримки за регулиране на дължината, което улеснява настройването и регулирането за различни разстояния на дърветата.

Sunbreeze Double може да се похвали с дължина от 9,8 фута дължина и 6,6 фута ширина, което го прави достатъчно просторен, за да побере удобно двама души. Устойчивата на разкъсване найлонова тъкан, конструкцията на тройни шевове и здравите алуминиеви карабинери от аерокосмически клас 7075 придават на всеки хамак изключителна здравина и дълготрайна издръжливост до 180 килограма.